Specialisaties

Onze gespecialiseerde behandelingen


Gelaatsbehandeling


Reiniging, huidanalyse, peeling, vapozone, onzuiverheden verwijderen, masker, infraroodlamp, sérum, crème, gelaatsmassage, decolletéverzorging. Sylvia werkt telkens afgestemd op de noden van uw huid. De maskers afgestemd op uw huidtype worden à la minute klaargemaakt. Zo heeft u telkens een zeer persoonlijke, unieke en op uw huid afgestemde gelaatsverzorging!

Lichaamsbehandeling


Druivenpitpeeling; Druivenpitolie-Massage; Pakking; Cellulitebehandeling UNIEK! Liggend op een regendouchetafel (wettable) ondergaat u een intensieve druivenpitpeeling. Dode huidcellen worden verwijderd, afvalstoffen worden geëlimineerd en uw huid wordt weer zacht en stralend!  Massage is dé Ideale verwennerij na een intensieve dag werken of gewoon om eens lekker compleet te ontspannen met een rustig muziekje op de achtergrond.... De heerlijke warmte van de infraroodlampen... Voelt u zich al een klein beetje in het paradijs?

Handverzorging


Het is fijn dat uw nagels er mooi uitzien, maar uw handen zijn net zo belangrijk. De huid van uw handen laat tenslotte als eerste uw echte leeftijd zien.

Epilatie


Iedereen vervloekt ze wel eens: de haren! Benen, bovenlip, armen, rug, bikinilijn en oksels behoren tot de plekken waar de haren fanatiek verwijderd worden.

Oorkaarsen


Geniet van de kruidige geur van de planten en de honing komende uit de Indiaanse cultuur, het zacht knisperen van de oorkaars. De verre herinneringen aan een diep vertrouwen en veiligheid worden in u weer wakker gemaakt. De oorkaars vermindert ook de subjectieve klachten in oor en hoofdgebied.

Voetverzorging


Man of vrouw, jong of oud, iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Uw hele gewicht komt neer op uw voeten. Als uw voeten pijn doen verandert ook uw houding. Daardoor kunnen weer rug- of nekklachten ontstaan. Daarom verdienen uw voeten de nodige zorg en aandacht.

Make-up


Natuurlijk is het belangrijk dat de make-up de hele dag blijft zitten, en dit ook met een natuurlijk make-up gamma. Daarom gebruikt Sylvie's Therapy een van de meest kwalitatieve merken met respect voor de huid en natuur.