Gelaatsbehandeling

Pure verwennerij voor het gelaat!


Royal

€65,00

Heerlijke all in gelaatsbehandeling afgestemd op uw huid.

Royal Silver

€80,00

Alles uit het de Royal-behandeling, inclusief een bijkomend masker

Royal Gold

€105,00

Alles uit het de Royal Silver-behandeling, plus epilatie en een voetmassage

Royal Platinum

€120,00

Alles uit het de Royal Gold-behandeling, inclusief een decolletéverzorging.

Décolleté

€20,00

Een decolletéverzorging op basis van koudgeperste druivenpitolie.

€65,00

Royal


Heerlijke all in gelaatsbehandeling afgestemd op uw huid.

€80,00

Royal Silver


Heerlijke all in gelaatsbehandeling afgestemd op uw huid plus een bijkomend masker.

€105,00

Royal Gold


Heerlijke all in gelaatsbehandeling afgestemd op uw huid plus een bijkomend masker, epilatie wenkbrauwen en een voetmassage tussen de maskers door.

€120,00

Royal Platinum


Heerlijke all in gelaatsbehandeling met decolletéverzorging afgestemd op uw huid plus een bijkomend masker, epilatie wenkbrauwen en een voetmassage tussen de maskers door.

€20,00

Décolleté


Een decolleté trekt de aandacht. Met het aangepast masker, de koudgeperste druivenpitolie en de massage zal je een mooi resultaat krijgen en behouden. Deze behandeling kan perfect met de gelaatsverzorging gecombineerd worden. 

Werking

Hoe gaat een behandeling in zijn werk


1

Reiniging
Uw huid ontdoen van onzuiverheden. Pas dan kan een verzorgingsproduct zijn werk goed doen.

2

Huidanalyse
De eerste stap naar een individuele huidverzorging! Als het huidtype bekend is, kunnen wij u een efficiënte en aangepaste behandeling geven. Bij elke behandeling wordt het soort behandeling genoteerd.

3

Vapozone
Stoomapparaat op basis van ozon, die zorgt voor een anti-bacteriële werking. De ideale voorbereiding voor het verwijderen van comedonen (zwarte puntjes).

4

Masker
Een aangepast masker geeft uw huid de nodige voeding/reiniging, terwijl u ontspannen van de zachte achtergrondmuziek geniet.

5

Infraroodlamp
De intense dieptewerking van de infraroodlamp stimuleert de stofwisseling en zorgt voor een betere doorbloeding van de huid, spieren en organen. Zuurstof en bouwstenen worden beter opgenomen. Conclusie: een huid die zachter, strakker en gladder wordt.

6

Serum/crème
Beschermt de huid tegen vrije radicalen van buitenaf. De huid neemt verder de nodige stoffen op, blijft soepel en geeft een stralende teint.

7

Gelaatsmassage
De donkere kringen verminderen en rimpeltjes zullen minder zichtbaar zijn. Door de verbeterde bloedsomloop worden de cellen in de huid gestimuleerd om sneller te delen, hierdoor vertraag je het verouderingsproces en bevorder je de afvoer van afvalstoffen.