Testimonials

    Onze klanten aan het woord


     Een behandeling bij sylvitis/sylvies therapy is een totaalervaring van luxe, ontspanning en verwennerij. Zowel de lichaamsmassages als de gelaatsverzorgingen zijn ronduit zalig. Het effect van de gelaatsverzorging is heel lang en goed zichtbaar, net of je terug komt van vakantie. Daarbij de perfecte wenkbrauwepilatie en je bent op een uurtje tijd 5 jaar jonger geworden. Ik ben fan!

     Ellen V.

     Bij Sylvia is het altijd pure relaxatie en genieten van de super goede verzorgingen, al jaren ben ik een tevreden klant! Je komt stralend buiten en kan ook thuis genieten van haar natuurlijke producten!

     Sandra M.

     Ik heb eigenlijk maar één woord nodig om mijn gedacht te geven : SUPER !!! Enorm trots op de gelaatsbehandeling. De uitleg en uitvoering waren gewoon fantastisch. Ik was en ben herboren :-)

     Leen Vande V.

     Ik wil je danken voor de heerlijke gelaatsverzorging die ik van jou kreeg afgelopen week. Mijn man kwam de volgende dag thuis, en zei me dat hij echt een verschil zag aan mijn huid! Zelf vind ik je producten heerlijk om te gebruiken, en ik zie nu al, na enkele dagen, een erg groot verschil. Dat had ik nooit verwacht. Een pluim voor jouw vakkundigheid en liefde voor zowel deze natuurlijke producten, als onze huid! Veel succes verder, ik kom zeker terug!

     Martine R.

     Ben een klant sinds bijna 2 jaren - Sylvia heeft echt passie en veel ervaring als skin therapist. Haar cosmetica is 100% natuurlijk en de resultatenongelooflijk! Nooit ga ik ergens anders!

     Livia D.

     Super bedankt aan Sylvia voor het toesturen van deze geweldige dagcrème. Sylvia ontwikkelde deze crème zelf op basis van druivenpitolie. Sinds ik deze gebruik kan ik mijn vermoeide gezicht in enkele seconden oplichten. Goede tip dus voor andere vrouwelijke ondernemers .

     Karen D.

    Media

    Een verzameling van Sylvie's Therapy in de media


    Interview met Radio 2

    Druivenpitolie voor de keuken pure lekkernij

    Over Sylvie’s therapy (Sylvitis)

    Voorstelling SylvitisSylvies Therapy

     Door haar ZEN uitstraling brengt Sylvia jou in hogere sferen met een heerlijke massage of een zachte gezichtsbehandeling !
 Ook voor een simpele ontharing van de bovenlip, blijft Sylvia met de grootse zorg en dito smile je in de watten leggen !
 De sfeer van haar salon moet je meegemaakt hebben , een unieke uitstraling brengt je terug naar de rijke jaren van de druiventeelt in Hoeilaart. Haar Druivenpit olie is artisanaal en met de grootse zorg geperst !

     Anne

     Zalige massages en gelaatsproducten gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten (oliën geperst door de uitbaatster zelf!). Mijn huid ziet er sinds het gebruik van Sylvia’s producten veel beter en gezonder uit. Zeker het proberen waard.

     Melissa

     Sinds enkele tijd gebruik ik de schoonheidsproducten van Sylvie’s Therapy.
 Ik ben zeer tevreden over deze producten, ze zijn aangenaam in het gebruik. Mijn huid heeft een frisse uitstraling en voelt niet droog aan. Bovendien zijn deze producten 100% natuurlijk en dat voel je bij het gebruik ervan, mijn huid is niet geïrriteerd en voelt zacht aan.
 Je krijgt snel antwoord op je vragen, de service naar de klant toe is echt goed !

     Liliane De G