Over Sylvie’s Therapy

    Het ontstaan van schoonheid met pit

    Sylvia Mohar

    Sylvia Mohar, geboren in 1966 in Oostenrijk woont als sinds haar 8ste levensjaar in België. Ze studeerde af als huidtherapeute, herboriste en leerkracht bio esthetiek. Sylvia heeft jaren gezocht naar een verzorgingsgamma  zonder bewaarmiddelen, zonder chemische kleur- en geurstoffen en zonder parabenen. Het was ook belangrijk voor haar om geen gamma te hebben met 100 verschillende potjes en ging op zoek om zelf iets te ontwikkelen. Het moest een 100% natuurlijk product zijn!

    Hoe Sylvia het ideale product creëerde


    Op ontdekkingsreis tussen veel merken en hun inhoudsstoffen zag Sylvia dat er regelmatig druivensap in cosmetica verwerkt werd. Toen begon Sylvia de druif te bestuderen. Dankzij de wetenschappelijke onderzoeken over de unieke inhoudsstoffen van de druif, dewelke Sylvia van de Universiteit van Antwerpen ontving, wist ze dat de druif het hoofdbestanddeel moest worden in haar verzorgingslijn. De passie voor de kracht van de druif werd groter. Ook al omdat ontdekt werd dat de pit uitzonderlijk goede eigenschappen heeft voor onze huid. De finale beslissing viel toen Sylvia zag dat druivenpitolie een „droge olie” en geen „vette olie” is, hierdoor kan ieders huidtype druivenpitolie gebruiken!

    Productie

    Sylvia kocht een speciale pers en begon met het persen van de druivenpitjes tot druivenpitolie. Gegarandeerd eerste koude persing! Toen begon het experimenteren tussen pot en pan totdat Sylvia tevreden was over haar producten. Pas na jaren testen en mooie resultaten gezien te hebben startte Sylvia in 2006 met Sylvitis dat in 2016 werd omgedoopt in Sylvie’s Therapy.

    Jaren heeft Sylvia haar producten zelf gemaakt. Ondertussen wordt haar formule onder haar wakend oog in een gespecialiseerd laboratorium gefabriceerd.
    Het is een unieke verzorgingslijn die ieders huidtype transformeert naar een perfect resultaat!

    De natuur heeft geen chemische stoffen nodig om mooi te zijn, uw huid ook niet
    Ik hoop dat ik u binnenkort ook mag overtuigen!

    Sylvia Mohar